Overblog
Edit post Follow this blog Administration + Create my blog
zuvuvisabugo.over-blog.com

Descargas de libros electrónicos para kindle

ENTRE EL CEL I LA TERRA de GERARD QUINTANA

Descargas de libros electrónicos para kindle ENTRE EL CEL I LA TERRA  9788466424806 de GERARD QUINTANA

Descargar ENTRE EL CEL I LA TERRA PDF

 

 

Ficha técnica

  • ENTRE EL CEL I LA TERRA
  • GERARD QUINTANA
  • Número de páginas: 366
  • Idioma: CATALÁN
  • Formatos: Pdf, ePub, MOBI, FB2
  • ISBN: 9788466424806
  • Editorial: COLUMNA EDICIONS S.A.
  • Año de edición: 2019

 

 

Descargar eBook gratis

 

 

 

 

 

Descargas de libros electrónicos para kindle ENTRE EL CEL I LA TERRA 9788466424806 de GERARD QUINTANA

 

Overview

Quan l’amor ho és tot.

Barcelona, 1952. En Pachi Saura fa més d'un any que s'ha traslladat a la ciutat per estudiar a l'Escola de Belles Arts. Instal·lat en un cau prop de la Plaça Real, mira de construir la vida que ha somiat lluny dels dictats familiars. Els primers mesos comparteix el plaer de l'existència i de la música, una de les seves grans aficions, amb algunes noies del barri que li fan de model a canvi de pocs diners. A través de la seva mirada transforma la misèria que l'envolta en petits tresors, en una recerca quasi obsessiva de la bellesa. Però dues dones marcaran per sempre el seu destí: la Neus, casada per agraïment, a qui en Pachi rescata de la càrrega de la Guàrdia Civil durant la vaga general del 12 de març de 1951. I l’Àngels, filla d’un editor exiliat a França, intel·ligent i d’una bellesa andrògina per la qual sent una atracció que va molt més enllà de la pulsió entre sexes.

Un profund secret els uneix, però hauran de passar molts anys perquè la veritat els trobi i descobreixin la seva resposta.

La felicitat depèn de la qualitat dels records o de la fortalesa per suportar-los?

L’art és una forma de concentrar-se en la bellesa i defugir l’horror, o és una eina per transformar la realitat?

Sabran algun dia els vencedors el que és la derrota?

 

 

ePub Recomendados: Libros descarga pdf gratis. MOR UNA VIDA, ES TRENCA UN AMOR download pdf, Ebooks gratis descargar en base de datos ELECTRONICA DE COMUNICACIONES (Literatura española) ePub PDB 9788420536743 de MANUEL ET AL. SIERRA here, Best source for downloading ebooks Dios es joven 9781984801630 link, Audiolibros descargables gratis para blackberry Bridge of Clay read book, Téléchargements ebook gratuits pour Nook HD Petit précis de mondialisation - Tome 4, Géopolitique du moustique PDF ePub par Isabelle Saint-Aubin, Erik Orsenna (French Edition) download link, Téléchargement gratuit de livres électroniques en ligne Psychologie de la connerie par Jean-François Marmion PDF ePub in French site, Libros electrónicos para descargar HARRY POTTER Y LA PIEDRA FILOSOFAL (SLYTHERIN) 20 AÑOS DE MAGIA in Spanish de J.K. ROWLING 9788498388930 here, Pdf ebooks búsqueda y descarga HISTORIAS DE MIEDO PARA CONTAR EN LA OSCURIDAD (ED. COMPLETA) en español link, Descargando ebooks gratis LA VENTANA DE LOS AMANTES site, Descargar libros electrónicos en pdf gratis On the Plain of Snakes: A Mexican Journey in Spanish read book,

Share this post
Repost0
To be informed of the latest articles, subscribe:
Comment on this post